Unable to Delete Breakpoint

I'm using Eggplant in a Linux environment. I find that, if I set a breakpoint more than one place on the script, I can't seem to delete one breakpoint and leave the other one. If I delete one, the other disappears. If I add one back, the other reappears.

Comments

  • EggplantMattEggplantMatt ForumAdmin admin
    I'm not seeing this behavior on a local Linux install. Does the behavior persist after a restart of the app? It seems like the app might just be in faulted state.
  • It's an odd thing. It doesn't seem to happen when I first set the breakpoints. It happens after I've set breakpoints, closed the application, then restarted. And yes, if I again restart the application, the behavior is still there.
  • EggplantMattEggplantMatt ForumAdmin admin
    Not saying that you're not seeing this behavior, but I still can't reproduce it. I've set them and moved them and deleted them. Restarted and could still delete them one at a time. Nothing I did caused any problems. What version of Linux are you running? And which version of eggPlant?
  • I've just sent you an email with a link to a recording showing the behavior.
  • I am also seeing strange behavior with breakpoints in eggPlant for Windows. I can set a breakpoint just fine. And the Remove All Breakpoints seems to work fine too. But removing a single breakpoint is problematic. Should it be deleted by just clicking on it? If so, this doesn't work in eggPlant for Windows. However, I did find that I can delete it if I drag it off the margin and onto the script.
  • EggplantMattEggplantMatt ForumAdmin admin
    Dragging the breakpoint out of the margin is the correct way to remove it. This is the expected behavior in all versions of the product.
  • Allrighty! Thanks for the clarification.
Sign In or Register to comment.