Cannot communicate with Floating license server?

Hey All,

I currently have two machines I want to run EP on. Both are connected to the same router, one can launch EP talk to the floating license server and work as normal, the other cannot.

On the problematic machine the following console messages are logged on launch (which are not logged on the working machine)
4/14/10 2:23:08 PM [0x0-0x52052].com.redstonesoftware.Eggplant[1057] 2010-04-14 14:23:08.745 Eggplant[1062:203] Unable to Terminate - 11, exiting
4/14/10 3:05:00 PM Eggplant[1098] *** NSTask: Task create for path '/Eggplant.app/Contents/Resources/EggplantFLS' failed: 8, "Exec format error". Terminating temporary process.
4/14/10 3:05:00 PM Eggplant[1098] Trapped Signal 5 -- Attempting To Terminate
4/14/10 3:05:00 PM Eggplant[1098] Unable to Terminate - 11, exiting
4/14/10 3:05:00 PM Eggplant[1098] Unable to Terminate - 11, exiting
4/14/10 3:05:00 PM [0x0-0x57057].com.redstonesoftware.Eggplant[1095] 2010-04-14 15:05:00.886 Eggplant[1098:203] *** NSTask: Task create for path '/Eggplant.app/Contents/Resources/EggplantFLS' failed: 8, "Exec format error". Terminating temporary process.
4/14/10 3:05:00 PM [0x0-0x57057].com.redstonesoftware.Eggplant[1095] 2010-04-14 15:05:00.887 Eggplant[1098:203] Trapped Signal 5 -- Attempting To Terminate
4/14/10 3:05:00 PM [0x0-0x57057].com.redstonesoftware.Eggplant[1095] The process has forked and you cannot use this CoreFoundation functionality safely. You MUST exec().
4/14/10 3:05:00 PM [0x0-0x57057].com.redstonesoftware.Eggplant[1095] Break on
__THE_PROCESS_HAS_FORKED_AND_YOU_CANNOT _USE_THIS_COREFOUNDATION_FUNCTIONALITY___YOU_MUST_EXEC__() to debug.

is this related to my problems or am I missing where the problem is completely?

Comments

  • EggplantMattEggplantMatt ForumAdmin admin
    First I need to say that this is the kind of problem that you should be reporting via e-mail -- the forums are not intended for this type of urgent issue and this is not something that members of the eggPlant community are likely to be able to help you with.

    Does the eggPlant license panel appear on the second machine? Please send an email to support and include information on the license that you are trying to use and exact behavior that you are seeing.
Sign In or Register to comment.